Есенен будоар: муза в цветове

Детайлите, „оцветяващи“ сивото ежедневие

Александрина Петрова 10 October 2018

Неслучайно есента е наричана „сезон на вдъхновението“. Играта на цветовете освобождава въображението и отваря очите ни за красотата около нас. Затова, освен външния ни свят, есента повлиява и вътрешния ни мир, ставайки наша муза. Пускаме я в будоара си: за цвят и настроение в сивото ежедневие, а ето и задължителните придобивки за целта.

PANDORA за самочувствие и стил

Красивите бижута на PANDORA са чудесен начин да обърнете внимание както на скъпите ви хора, така и на самите себе си. Всеки талисман носи свое индивидуално послание и символ. Гривните изразяват вашата личност и оригиналност, тъй като можете да комбинирате висулките и акцентите по свой вкус.

Сред множеството си разкошни колекции, тази есен PANDORA ни изкушава с PANDORA Reflexions. Както името подсказва, новата серия събужда креативността ви и отразява самите вас. Какъв по-великолепен начин да изразите стила и емоциите си? Ново бижу или нов талисман – тук няма грешна стъпка. Наш личен фаворит е висулката от 14-каратово розово злато, носеща името „Любов“.

 

„Облечете“ устните си в Haute Couture 

Ако обичате контрастите и изразявате настроението си чрез макиажа, то изберете червилото на Lancome- L'Absolu Rouge Chroma – чиито цветове варират от оранжев мат и блестящо светлочервено до тъмночервено с кадифен финиш.

Комфортно, но пленително бельо

Двете златни правила за перфектно бельо са то да бъде удобно, но също и толкова красиво. Изчистеният дизайн и абсолютният комфорт са двата основни детайла в серията бельо Bella от колекцията LISCA Basic. Прилягащи невидимо под всеки тип дреха, минималистичният стил и неутралните тонове обещават елегантно удобство в ежедневието, подобно на всеки класически елемент от гардероба. Най-хубавата част е, че моделите се предлагат в размери до чашка F. Големите номера има и от специалната колекция LISCA Caroline, включваща любими модели от предходни сезони. Комплектът в рубиненочервен дизайн, подчертан от бродерии с цветя, еластичен жакард и дискретни прозрачни детайли, е чудесен начин да внесете цвят в будоара си.

„Ноа Ноа“ или дневникът на Пол Гоген

Хубавото четиво е абсолютно задължителна храна за душата. Таитянският дневник на Пол Гоген е вече достъпен и можем да се насладим на вълнуващи истории, любов, красота, рай, философски търсения, както и скандализиращото и характерно за Гоген излизане от приетите морални рамки на европейската цивилизация. В книгата художникът преплита поезия и проза, сън и действителност, които ще ви отведат в един непознат и завладяващ свят.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР