Усещане за жена

Дискомфорт по време на полов акт, раздразнение, понижено либидо – комфортът в интимната зона не е тема табу

Рени Аврамова 09 October 2018

Младостта и красотата се превърнаха в бюти тренд, който завладя света, но през последните години не се ограничава само и единствено до лицето и изваяния стегнат силует, а до цялостно поддържане на организма. Няма как да останем вечно млади, замръзнали в средата на прекрасните 20 години, но може да положим усилия, за да бъдем здрави и в добра физическа и сексуална форма, възможно най-дълго време. Технологиите са изключително напреднали и само с няколко неинвазивни и безболезнени лазерни процедури можем да избегнем и да се преборим с различни генитално-уринарни проблеми, вагинална атрофия, влагалищна сухота, слабост и нееластичност на интимните тъкани и др.

Темата за вагинално подмладяване се оказва абсолютен хит в Близкия Изток и едва преди няколко години Европа се отвори към нея. Обсъждането на женските въпроси за интимната област се приемаше с лека дискретна усмивка и пълна липса на всякакви допълнителни въпроси. Притеснени от женската срамна тема, повечето дами се информираха за нея от интернет пространството и едва тогава осъзнаваха, че тя не се ограничава само и единствено до естетичния външен вид.

С иновативните лазерни технологии освен, че може да се коригира изгледът на интимната зона (което е един от проблемите в сексуалността при жените), могат да се лекуват и редица гинекологични проблеми. Много от жените се притесняват и не могат дори да споделят проблема си и това води до влошаване не само на взаимоотношенията между партньорите, но и до понижено самочувствие.

Но вече има решение и то без разрези, болка и възстановителен период. Лазерните системи Fotona са високотехнологични и са създадени след натрупан 45 години опит, като са сред лидерите в естетичните и дерматологични процедури. Предимствата на лазерната терапия са липсата на разрези, неинвазивност, липса на нужда от анестезия, бързина и простота на изпълнение, висока успеваемост и удовлетворение на пациента.

С Fotona се извършват различни естетични терапии, с които се подобрява тургура на кожата, премахват се кондиломи, пигментации, стяга, възстановява блясъка, еластичността и плътността на кожата и се прави лифтинг на лицевия контур. Но освен тях с иновативния апарат Fotona се лекуват проблеми като вагинална атрофия, синдром на вагинална релаксация, стрес-инконтиненция, генитален пролапс, диспареуния (болезнен полов акт). Предлагат се четири нови лечения посредством четири различни накрайника – IncontiLase, IntimaLase, RenovaLase и ProlapLase, чрез които се постигат забележителни резултати и се подчертава значението на лазерната технология за бързото революционализиране на гинекологията с нова иновативна, високоефективна и неинвазивна терапия, която дава значителни резултати без нежелани странични ефекти.

Медицинският център „Фемина“ е първата клиника в България, която разполага с иновативния лазерен апарат Fotona и целта й е да се популяризират неинвазивните лечения, като опция на традиционните оперативни намеси. Уникалните терапии, които предлага Fotona, са специално разработени за лечение на най-често срещаните гинекологични проблеми, а апаратът действа на фототермален принцип, който е безболезнен и високо ефективен, а терапиите са неинвазивни.

 

Освен с модерната апаратура за лазерно лечение център Фемина се отличава и с изключителни специалисти, които проявяват индивидуално отношение към пациентите си, за да поставят най-точната диагноза. Клиниката е с основна насоченост към бременността, майчинството и проблемите на жената в различните й възрасти и осъществява пълния обем извънболнична медицинска помощ в акушерството и гинекологията, както и редица високоспециализирани и тясно профилирани дейности, изискващи специална апаратура и квалификация.

През последните няколко години дамите придобиват все повече увереност да говорят за интимните си проблеми и доказват, че когато става въпрос за здраве няма място за притеснение и компромиси. Жените вече могат да потърсят професионална медицинска помощ, без да изпитват притеснения от болезнено лечение или тежка операция“, коментира доц. Румен Димитров, д.м., управител на Медицински център Фемина.

Всички заинтересовани, които мислят, че интимната естетика е здравословна необходимост, могат да се включат в уеб семинар на фейсбук страницата на медицински център Фемина.

Само на 12 октомври (петък) от 13:00 ч до 14:00 ч доц. Румен Димитров, управител на центъра, и д-р Росица Денчева, един от най-уважаваните специалисти по дерматология и венерология в България, ще разяснят в детайли принципа на работа на иновативния лазерен апарат Fotona. Може да задавате въпроси на живо по време на уебинара, да участвате с коментари или да ги изпратите предварително като лично съобщение в страницата на Фемина във Фейсбук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР