Когато научиш, че детето ти има рак

Майкъл Бубле разказа за „пътя до Ада и обратно“, когато разбрал, че 3-годишният му син Ноа има рак на черния дроб

eva.bg 05 October 2018

Снимка: Instagram

Най-тежкото нещо в живота на един родител е да се бори за живота на детето си. 43-годишният певец Майкъл Бубле преживя това, когато през 2016 научава, че тригодишният му тогава син Ноа има рак на черния дроб. Сега певецът даде едно от редките си интервюта, в които коментира най-трудния период в живота си.

„Имаше безброй нощи, когато аз и съпругата ми просто не искахме да се събуждаме. Ужасно е. Много е ужасно. Това, през което минахме, е може би най-лошото възможно нещо, което може да сполети един родител. Толкова пъти съм искал аз да бях на неговото място, да се беше случило на мен.“

Майкъл Бубле разказа и за момента, в който е научил за страшната диагноза. Трябвало да излезе да пее на концерт в Лондон. „Три минути преди да стъпя на сцената жена ми пусна съобщение, че нещо не е наред и ми прати снимка на скенера на Ноа. Имам чувството, че в този момент умрях“, сподели той. Въпреки това излиза на сцената и като истински професионалист е принуден да игнорира емоциите, които бушуват в сърцето му - „Не знам как успях да пея. Мисля, че бях на автопилот“.

Веднага след концерта той отлита с частен самолет до Лос Анджелис, където през следващите седем месеца е неотлъчно до семейството си, отменяйки всякакви ангажименти. През пролетта на 2017 година Ноа най-накрая се прибира от болницата у дома, където продължава да се възстановява. „В момента е добре, перфектен е. Всички сега сме добре, но това, през което минахме, беше брутално. Отидохме до Ада и обратно, но оцеляхме, преживяхме го, сега сме още по-силни отпреди“, каза още Бубле пред Evening Standard.

Музикантът и съпругата му имат още едно момченце, а през юли тази година станаха родители и на момиченце.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР