Кой се крие този път зад маската на Жокера?

Александрина Петрова 27 September 2018

Снимка: Instagram

Всички верни фенове на вселената на ДиСи Комикс изпаднаха в еуфория, когато разбраха, че предстои излизането на нов филм, в центъра на който ще бъде любим герой – Жокера. Възбудата около проекта нарасна още повече, когато стана известно, че емблематичната роля ще бъде изиграна не от друг, а от Хоакин Финикс. Кинокритиците, както и почитателите на поредицата филми за Батман имат високи очаквания, тъй като смятат, че след Хийт Леджър, който спечели Оскар за ролята, някой трудно би могъл да възпроизведе на екрана така добре сложния образ на Жокера. Всички те обаче единодушно твърдят, че не могат да определят никой по-добър за ролята от Хоакин Финикс.

Новият филм (Joker), който трябва да излезе през октомври догодина, ще бъдепрeдистория на лентата The Dark Knight на Кристофър Нолан. Този път режисурата се пада на Тод Филипс, който трябва да разкаже интересната история на героя и как е станал такъв, какъвто го познаваме от екрана и комиксите.

Преди време Филипс пусна видео на Финикс, в което виждаме постепенното му превъплъщение в Жокера, а сега режисьорът за пръв път публикува снимка, в която виждаме актьора в целия му блясък и... костюм.

 
 
 
View this post on Instagram

Camera test (w/ sound). Joker.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР