С Брадли Купър под ръка

Роди се звезда

eva.bg 10 September 2018

Снимка: getty images/guliver

Ето един неочакван звезден тандем, който през идните месеци често ще обикаля червените килими, а съдейки по филмовите критици, нищо чудно да е сред фаворитите за най-големите кино отличия. Говорим за Брадли Купър и Лейди Гага, които са звезди в новия римейк на класиката „Роди се звезда“.

Освен че са в главните роли, Брадли има честта да дебютира и като режисьор с въпросната лента. И двамата пеят във филма, чийто сценарий се развива около певеца Джаксън Мей (Купър), който помага за кариерата на младата и талантлива Али (Гага). Двамата се влюбват, но както може да се досетите, когато нейната кариера тръгва нагоре, любовта започва да страда. А и той има доста свои демони, с които трябва да се пребори.

Брадли Купър и Лейди Гага представиха филма на кино фестивала в Торонто вчера и се превърнаха в основна новина не само, заради впечатляващото им дефиле по червения килим, за където Гага бе заложила на рокля на Armani Privé. Те се оказаха топновина, защото след прожекцията всички се влюбиха във филма и отзивите са в такава степен положителни, че номинацията за Оскар май ще се окаже повече от сигурна. Това е първа главна роля във филм за големия екран на Лейди Гага. Световната премиера на "Роди се звезда" ще е през октомври.

Вижте трейлъра, а в галерията ни може да видите Брадли Купър и Лейди Гага в целия им блясък на червения килим в Торонто.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР