В дома на Майкъл Корс

eva.bg 24 March 2020

Снимка: Architectural Digest

Дизайнерът Майкъл Корс отвори вратите на апартамента си в Гринуич Вилидж, Ню Йорк, за екипа на Architectural Digest. Той живее там заедно със съпруга си Ланс льо Пер и двамата се наслаждават на една от най-прекрасните гледки от терасата на мезонета си.

Майкъл Корс лансира бранда си, който в момента се оценява на над един милиард долара, през 1981 година. Тогава обитава скромен апартамент в нюйоркския квартал Челси, като в дневната са разположени машините за шиене. Оттогава е минало много време, Майкъл Корс се е местил доста пъти, но все гравитира около Гринуич Вилидж, където живее и в момента.

Обзавеждането в апартамента може да ви се стори прекалено скучно откъм цветова палитра, имайки предвид, че говорим за един от най-известните модни дизайнери. „По цял ден работим с цветове, затова у дома искахме да избягаме от тях“, казва обаче Майкъл Корс.

По отношение на дизайна също заявява, че целта е била да е по практично и удобно, но в същото време да не е скучно и безинтересно. Вижте крайния резултат в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР