Шарън Стоун на 60 и без грим

eva.bg 03 August 2018

Снимка: Instagram

Шарън Стоун е от звездите, които не се притесняват от бръчките и несъвършенствата на кожата си, които не робуват на титлата „секссимвол“. И го доказа за пореден път, пускайки в Инстаграм своя снимка, на която е без грим и е гушнала любимото си куче.

Актрисата навърши 60 години през март и призна, че никога не се е чувствала по-щастлива. Била убедена, че няма да доживее до 50, след като през 2001-а преживя тежък инсулт. „Даваха ми пет процента шанс да оцелея. В продължение на три години не можех да напиша дори името си, не можех да накарам ръката да слуша мозъка ми. Учих се да чета и да пиша, учих се отново да говоря, бяха нужни години, за да се възвърне напълно чувствеността в левия ми крак. Когато ме изписаха от болницата и се прибрах у дома, почти не се движех. Не можех да виждам с лявото си око, не можех да чувам с лявото си ухо“, разказва след това тя.

Затова сега не се притеснява от своите 60 години и не иска да ги крие, защото това е животът й. Може да се похвали с трима синове, три брака, Златен глобус, номинация за Оскар, награда за мир, връчена лично от Далай Лама. Изглежда перфектно и има един от най-високите коефициенти на интелигентност в Холивуд.

„Мислех, че 60-те ще ме връхлетят със силата на ураган, че ще ме повалят и ще ми е много трудно да стана. Но се оказа, че вместо да се приземя върху скали, аз посрещнах 60-ия си рожден ден, приземявайки се върху чайки заради любовта, единствено и само заради нея. В живота ми има толкова много любов, всичко е толкова мило и красиво. Много красиво. Много, много красиво“, сподели в интервю.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР