Парижки лукс

Рени Аврамова 03 August 2018

Снимка: Диляна Флорентин, грим Sebastien Poirier за Guerlain/www.sebastienpoirierbeauty.com, коса Гого за Arletstars

Естествено, че загарът диктува летните тенденции. Въпросът е какъв ефект търсите. Специално за списание EVA топ гримьорът Себастиян Поарие с продуктите на Guerlain създаде 4 грим визии, в които акцентът е върху естествения тен, очи или устни.

Графично
Очите са истинско оръжие за прелъстяване и смелата графична очна линия подчертава женствеността и силата им. Въоръжен единствено с писеца на L’Art Du Trait, гримьорът сътворява визия, притежаваща неповторим френски сексапил, елегантност и безупречен стил. След като очите са облечени в най-красивите си дрехи, устните сияят с интензивен цвят и блясък, постигнати с червило Rouge G N77, тенът на лицето е уеднаквен с пудрата Meteorites. Съвършен баланс с очите за една класическа визия.

Естествено сияние
Здравословен тен или кожа, сякаш е без грим. За постигането на този ефект е използван фон дьо тен Parure Gold, който подчертава естествената красота на кожата. Върху клепачите гримьорът нанася бронзираща пудра Terracotta Light 4, за да придаде този целунат от слънцето ефект. А устните са сякаш погалени с червило Rouge G N6, придаващо им свеж и чист вид.

Сигнален поглед
Синьото е едновременно класически и супер модерен нюанс, с който се постига и ежедневен, и вечерен опушен макиаж. Този грим е директно вдъхновен от модните дефилета – графичната очна линия e сред последните тенденции, но за постигането на плътното и металическо очертаване е миксиран молив за очи N4 с палитра 5 цвята за очи N5. Финалният акцент е поставен върху устните с червило Rouge G N 62, смесено с фон дьо тен Parure Gold. С тях е омекотен контурът на устата и са придадени сочност и обем на устните.

Чувствени устни
Суперженствена и ефектна визия, в която единствен акцент са ярките устни. Бронзиращата пудра Terracotta Light 4 придава този съвършен бронзов тен и същевременно подчертава цвета на очите и естествената руменина на скулите. За да бъде завършена визията, носеща усещането за бронзов загар на устните, е поставено червило Rouge G N 45, което ги превръща в бижута с изтънчения си и шик цвят.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР