Кои звезди станаха фермери

Заради пресните яйца от кокошките или свежите зеленчуци от градината все повече звезди напускат градските си апартаменти

eva.bg 01 August 2020

На пръв поглед животът във фермата изглежда доста непривлекателен, но все повече холивудски звезди се увличат от идеята да отглеждат растения и животни. Заради пресните яйца от кокошките или свежите зеленчуци от градината те напускат градските си апартаменти. Кои холивудски звезди са най-запалени фермери?

Никол Кидман има цели две ферми: в щата Тенеси и в родината й Австралия. Във втората отглежда крави и алпака, а американското й ранчо прилича на Ноев ковчег, защото там има много и най-разнообразни животни. Най-много актрисата е привързана към елените, които обитават нейните земи, но не скрива пристрастията си и към домашните пуйки, отглеждани за Деня на благодарността.

Дженифър Анистън е обособила кът в имението си в Бел Еър, където отглежда кокошки. Тя наистина обича своите питомци и се отнася дружелюбно с тях. Както актрисата твърди, кокошките били много социални животни и се радвали на човешка компания. От време на време Дженифър ги храни с макарони, като настоява, че това било любимата им храна. Пресните им яйца пък са й винаги на разположение за здравословна закуска или вечеря.

Трудно може да си представим Хейдън Кристенсен върху трактора, но това е реална картина. Той е изкарал курсове по управление на селскостопанска техника, за да може да обработва сам земята в ранчото си на площ от 80 хектара. Винаги, когато има време, се отдава на фермерство. Засега е обособил градина с ябълкови дървета, подготвя земята за отглеждането на разнообразни зеленчуци и иска да засади поле с лавандула.

Марк Ръфало притежава ферма от 20 хектара в щата Ню Йорк, където живее с жена си и трите им деца. За него е важно те да се хранят с органична храна, отгледана пред очите им във фермата. Според актьора за възпитанието на децата е правилно, докато растат, да бъдат по-близо до природата и до естествения начин на живот. Самият Ръфало обработва земята, сади и плеви, а най-много се гордее с ягодовата си градина. Стадо овце блее в ранчото, купено преди десет години. Там семейството се премества да живее за постоянно преди три години, а интересният факт е, че под земята има находище на газ, но Ръфало не дава да се издума за добиването му.

Джулия Робъртс се чувства щастлива да живее в собствена ферма в щата Ню Мексико. По думите й това място е фабрика за добро настроение.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР