Вечерта на Джордж Клуни

Актьорът получи награда за цялостно творчество от Американския филмов институт и куп звезди дойдоха, за да го поздравят

eva.bg 08 June 2018

Джордж и Амал

Снимка: getty images/guliver

Дойде ред и на Джордж Клуни да започне да обира призове за цялостно творчество. 57-годишният актьор бе звезда на ежегодната гала вечер на Американския филмов институт, където бе почетена цялата му кариера.

Куп известни негови колеги уважиха събитието – от звездата в сериала „Спешно отделение“ Джулиана Маргулис, до близките му семейни приятели Синди Крауфорд и Ранди Гербер, както й Кейт Бланшет, Дженифър Анистън и Къртни Кокс, Даян Кийтън, Бил Мъри, Джейн Сиймур, Лора Дърн, Ана Кендрик, Джими Кимъл, Шърли Маклейн и много други. Може да ги видите в галерията ни.

Повечето излязоха на сцената, за да кажат по някоя добра дума за актьора, да пуснат някоя шега, защото той е известен с чувството си за хумор и да се опитат да го разплачат със стар и мил спомен. Доста от тях успяха да напълнят очите му със съзли.

Една от изненадите на вечерта бе Майли Сайръс, която поздрави Клуни с изпълнение на живо. Призът за цялостно творчество трябваше да му бъде връчен от Джулия Робъртс, с която са се снимали в няколко общи филма, но в последния момент се оказа, че тя не може да присъства и тази специална чест се падна на бащата на актьора – Ник Клуни. Той също изнесе чувствена и емоционална реч, която завърши със силна прегръдка между баща и син, а залата стана на крака.

Естествено, през цялото време редом до Джордж Клуни стоеше съпругата му Амал, с която той сподели щастливата вечер. А ето и какво каза тя за него: „Преди всичко той е джентълмен във всеки възможен смисъл на тази дума, а това е изключително рядко тези дни, може би дори старомодно. Това, което открих с теб, е любов, каквато винаги съм се надявала, че съществува. Да те гледам с децата ни Ела и Александър е най-голямата радост в живота ми. Ти изпълваш дома ни със смях и щастие още преди да се родят близнаците. Толкова се гордея с теб, любов моя. Сигурна съм, че след време, когато децата ни разберат какво си постигнал и направил, също ще се гордеят с теб.“

Емоционална вечер беше. Разгледайте снимките и ще се убедите сами.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР