Стилът на... Зендая Колман

Наричат я моден хамелеон, защото каквото и да облече, й стои зашеметяващо

Ина Иванова 11 May 2018

Снимка: getty images/guliver

С риск да прозвуча като Уикипедия, Зендая Колман е актриса, певица и несъмнено – модна икона. А е само на 21! Тя е същински хамелеон. През годините (а те не са много) е показала толкова различни визии, колкото много големи звезди не са се осмелявали да демонстрират. И, не, не става дума само за играта й с цветове, силуети, стилове и изобщо модата. А и за грима и прическите.

Най-скорошната й поява на червения килим бе на Мет Гала преди няколко дни в Ню Йорк. На това знаково за модната индустрия събитие видяхме Зендая като съвременна Жана дАрк. Тя не само беше облечена в доспехи (не ги е взела назаем от музея, а от Versace), а и косата й беше значително по-къса и боядисана в червено. Независимо дали това е било перука, или не – няма как да не отбележим колко невероятно изглежда.

И ако трябва да върнем малко лентата назад, ще видим и още отлични примери – както на червения килим, така и на улицата. Зендая Колман става известна от сериала на Дисни „Раздвижи се“ и оттогава всяка година има десетки публични изяви, повечето от които могат да бъдат ползвани за пример.

Скъсаните дънки, комбинирани с висок ток (който още повече издължава дългите й крака), са част от разпознаваемия й почерк. Тя успешно комбинира мъжки дрехи с елементи от женския гардероб.

Виждали сме я облечена и с костюми, и с дълги рокли. Нестандартните тоалети като бебешкосинята овърсайз рокля на Dice Kayek Couture също са незаменима част от репертоара й.

Зендая умело играе и с аксесоарите – ако разгледате нейни снимки, ще видите най-различни видове обици, кои от кои по-привличащи погледа.

Дълбоко препоръчвам да прелистите галерията ни. Там ви предлагаме само част от визиите й, на които с удоволствие се наслаждаваме. И дано има повече такива примери!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР