Риана: Ако ще си толкова красив, трябва да имаш поне бръчки

eva.bg 03 May 2018

Снимка: Vogue

Риана краси корицата на новия брой на Vogue, в който говори за „красотата, тялото, самочувствието и момчетата“. Преди няколко месеца тя навърши 30 и не пропусна да засегне и тази тема в интервюто.

„Добре, сега, след като съм станала на 30, има ли неща, които се очаква от мен да правя? Трябва ли да се притеснявам от нещо? Трябва ли да си замразя яйцеклетките, например? С какво се занимаваш, когато навършиш 30?!“ - риторично пита тя.

Е, едва ли е прибегнала още отсега до замразяване на яйцеклетки, но разкри какво се е променило в отношението й към живота и работата. Храня се по-здравословно и обръщам по-голямо внимание на здравето си, Когато работя, съм отдадена изцяло на момента и на работата. Пораснах и вече знам, че годините минават много бързо, затова трябва да си в мига.“

Що се отнася до момчетата, оказва се, че Риана определено не търси съвършения. „Този е прекалено красив. Ако ще си толкова красив, трябва да имаш поне бръчки“, казва тя, разглеждайки поредица от снимки на мъже в онлайн платформа за срещи. Накрая се спира на конкретен типаж - „Този изглежда умен, прилича на англичанин и има коса.“

Специално за Vogue певицата е заснела и видео, в което разкрива голяма част от бюти триковете си, свързани с макиажа. Вижте и се учете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР