На зазоряване

Цъфтящи цветя насищат въздуха с очарование и доза кокетство и превръщат нежността и романтиката в център на гравитация

Рени Аврамова 22 April 2018

Coach Floral е вдъхновен от емблематичната българска чаена роза, изпъкваща над акорди от жасмин самбак и гардения, подправени с искрящ розов пипер и сладко ананасово сорбе. Познатият флакон с релефно лого на кон и карета е декориран с висулка с формата на роза, напомняща за жизнерадостното ухание, присъщо на пролетта.

Dahlia Divin Eau Initiale на Givenchy е запечатал момента на хармония и изящество на първите утринни лъчи. Разцъфва с уханието на чувствена нежна магнолия, подчертана от жасмин, роза и слънчево трио свежи цитруси. Изящен аромат, създаващ сияйна аура, подходяща за съвременна богиня.

Boucheron Quatre en Rose Floral EDP е бляскав омагьосващ розов парфюм, прорязващ утрото като слънчев лъч. Сякаш пише ода на радостта чрез нотки на абсолю от слънчева българска роза, подсилена от ветивер, прасковен цвят и жасмин за чувствен кадифен релеф. На финала кожата е обгърната от неустоим мускусен воал.

Black Opium Glowing на Yves Saint Laurent Beaute зарежда атмосферата с енергия и желание за приключения. Страстта към неочакваното започва като проблясък в чаша ароматно кафе, подсилено с неочакван акорд круша. Този микс предизвиква еуфория и желание за още и още авантюри и емоции.  

Terre de Lumiere L’Eau на L’Occitane en Provence е вдъхновен от блестящите утрини в Прованс, когато въздухът е наситен с уханието на пробуждащите се цветя, окъпани от свежа роса. Розов божур е подчертан от бергамот и розов пипер, преливащи в сладострастни акорди на бял мускус и горчив бадем.

Sisley отбелязва година от създаването на Izia, като облича непроменения аромат в нови дрехи. Британската художничка Куентин Джоунс преплита върху флакона експлозия от колажи и го украсява с якичка от цветен шифон. Ароматът, изграден около роза, цъфтяща веднъж годишно за кратко, е подсилен от акорди жасмин, божур и момина сълза.

Kenzo World EDT е изненадващ, дързък, креативен и предизвиква любопитството ни с екстравагантната цветна и забавна атмосфера, в която ни потапя. Новото блестящо око, превърнало се в символ на еманципацията и свободата, прави жените щастливи с микс от сладка и вкусна круша, закачлив божур, омекотен с бадемов цвят.

Tom Ford Private Blend Vanille Fatale ни захвърля директно в окото на бурята, в която бушуват страстни завладяващи акорди на скъпоценни съставки. В началото е пикантен шафран, завихрен от ухание на печен ечемик, кафе и франджипани, омекотени от чувствена мадагаскарска ванилия. Сетивата са напълно покорени.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР