Джиджи си иска гърдите обратно

eva.bg 12 April 2018

Снимка: getty images/guliver

Заради битката й с болестта на Хашимото Джиджи Хадид драстично отслабна, но не е особено щастлива от този факт. 22-годишният топмодел признава, че ако може да избира, със сигурност би искала да си върне старите по-пищни форми.

„И сега си харесвам тялото, приемам се такава, каквато съм. Но ако можех да избирам, бих поискала обратно гърдите си отпреди няколко години. Замислете се, че и вие след три години сигурно ще гледате старите си снимки и ще си казвате – леле, колко съм секси, как можех да не се харесвам само, защото някой е казал, че не изглеждам добре“, каза Джиджи Хадид в пост в социалните мрежи.

Самата Джиджи многократно е била критикувана за закръглените си форми от онлайн хейтъри. „Осъзнавах, че тези коментари са глупави, абсолютно безпочвени и безсмислени, но въпреки това пак боли“, откровено признава тя. „Сега обаче не съм по-слаба, защото съм се поддала на злобните коментари преди време. Просто след като ми откриха болестта на Хашимото, трябваше да започна да водя много по-здравословен начин на живот, да спортувам, да се поддържам“, казва още тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР