Стилът на... Джейси Дърпи

Какъв е прочитът на френския шик на момичето зад блога Damsel in Dior

Ина Иванова 12 April 2018

Снимка: Damsel in Dior

Преди да стартира собствения си блог Damsel in Dior през 2011, Джейси Дърпи е работила като дизайнер на уебсайтове. Интересува се от графичен дизайн и дори от кодиране, което много й помага при създаването на сайта й. Завършва университет в Чикаго, след което работи с NBC, E! News и дори шоуто на Опра Уинфри. А пък през свободното си време обича да играе с английския си булдог Поли. Едно от най-любимите й усещания е качването на самолет.

Как да се обличаме през топлите месеци? Тайната на перфектния летен стил е – лесно, удобно и непретенциозно
Когато разглеждате профила й в Инстаграм, няма как да не обърнете внимание на изключително минималистичния, но женствен стил. Роклите са любимата й дреха – било то от лен, дантела, памук... Комбинира ги с големи слънчеви очила, интересна чанта и понякога мъжки блейзър. Фен е на интересните аксесоари – често носи големи обици или сламена шапка.

Каква е тайната на стила й? Комбинирането на женствени дрехи с такива с мъжки елементи и добавянето на не прекалено натрапващ се аксесоар. Всичко, избрано с вкус и комбинирано с чувство за умереност. Убедете са сами в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР