Стилът на... Киара Кинг

Австралийката с рижави къдрици

Ина Иванова 29 March 2018

Снимка: Lion in the wild

Крайно време е зимата да свършва, затова ще е добре да потърсим вдъхновение в нечий гардероб. Едва ли им някой по-подходящ от момичето зад блога Lion in the wild – Киара Кинг. Докато ние ходехме покрити със слоеве дрехи, от които едва ни се виждаха лицата, тя се движеше из лятна Австралия. И докато други блогърки от северното полукълбо тепърва обличат късия ръкав, ние ще спечелим малко време, като видим някои от най-добрите й тоалети това лято.

Еспадрили, сламени шапки, рокли и дори бански с волани, слънчеви очила и най-вече... голи крака! Киара със сигурност обича романтичните тоалети (виждаме я облечена в най-различни рокли). А статиите й като „6 неща, които трябва да вземеш със себе си на лятната си почивка“ ни карат да мечтаем за слънцето и морето още повече. Ако пък ви е ударила шопинг вълната, „11 стилни дизайнерски чанти под $300“ или „9 кръгли слънчеви очила за лятото“ вероятно ще ви бъдат полезни четива.

Киара не е просто блогър, а и стилист, писател и арт директор. Завършила е бакалавърска степен по изкуства в Австралия. Наскоро беше в Лондон, където успешно се вписа в европейската метеорологична реалност въпреки температурната разлика между континентите. Шапката с помпони, баретата, авиаторското яке, мини полите, кожените панталони (и термобельото, както споделя тя) са сред основните елементи на аутфитите й. И разбира се, класическият тренч, който сега е особено нашумял сред модните блогъри - убедете се сами в галерията ни.

Освен че е облечена с много сладки тоалети, друг акцент в Инстаграм постовете й са снимките от туристически забележителности или пък с приятеля си. Толкова популярните доскоро фотографии на кафета и авокадо toast-ове остават на заден план, за да дадат път на целувките на приятеля й, вестника или книгата в ръка или пък Tower Bridge за фон! Тенденция, която ще проследим и при следващите блогъри, чиито стилове ще отразяваме в настоящата рубрика.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР