Брад Пит и Леонардо ди Каприо във филм на Тарантино

eva.bg 01 March 2018

Ето един филм, който няма как да не се окаже хитов и гарантираме, че ще събере милиони зрители пред големия екран. Става въпрос за новия филм на Куентин Тарантино, който носи името „Once Upon a Time in Hollywood“ и в който главните роли ще се играят от... Леонардо ди Каприо и Брад Пит. Е, как да не го гледаме, дори не ни е нужно да знаем за какво ще става въпрос.

Имаме обаче подсказка за сюжета, който ще има общо с Чарлс Менсън и жестокото убийството от негови последователи на бременната в осмия месец Шарън Тейт, съпруга на Роман Полански.

„Действието се развива в Лос Анджелис през 1969 година, пик на хипи движението. Двамата главни герои са Рик Далтън (Леонардо ди Каприо), бивша звезда от телевизионен каубойски сериал, както и неговият дългогодишен дубльор при каскадите Клиф Буут (в ролята е Брад Пит). Двамата отчаяно дерзаят за кариера в Холивуд, но никой не ги помни и иска. Рик обаче има много известна съседка... Шарън Тейт“ - така Тарантино резюмира сюжета. Той е работил и с Брад Пит, и с Лео ди Каприо в предишните си филми, така че изборът му за главните роли не е случаен. В момента режисьорът води преговори с Марго Роби за ролята на убитата Шарън Тейт. Догодина се навършват 50 години от смъртта й и това очевидно е послужило като вдъхновение и повод за филма.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР