Ще бъде ли Кейт Мидълтън в черно

eva.bg 12 February 2018

Снимка: getty images/guliver

Подобно на церемонията по раздаването на наградите Златен глобус, и за британските BAFTA всички звезди са призовани да се облекат само в черно като знак за подкрепа на инициативата Time’s Up. По всяка вероятност актрисите, които ще присъстват на британските кино отличия, ще последват примера на колежките си отвъд Океана. Черният дрескод обаче ще се окаже сериозен проблем за Кейт Мидълтън, която заедно с принц Уилям ще бъде един от VIP гостите на наградите. От 2010-та той е патрон на британските кино отличя BAFTA.

Кралският протокол задължава 36-годишната Херцогиня на Кеймбридж да запазва неутралитет и да не се ангажира с никакви политически изяви. Тоест, от нея се очаква да не коментира подобни наболели проблеми, да не застава на ничия страна. От друга страна, кралският протокол изисква никога да не се облича изцяло в черно. Ако Кейт обаче се облече в цвят, различен от черния, рискува да си навлече куп критики именно заради това, че не подкрепя инициативата Time’s Up.

Предстои да разберем какво решение ще вземе тя. Ние залагаме на тоалет, подобен на миналогодишния, с който бе на наградите BAFTA – черна рокля на бели цветя на Alexander McQueen.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР