Време е за шоу!

Супербоул 2018

eva.bg 05 February 2018

Снимка: getty images/guliver

Финалът по американски футбол Супербоул вчера събра над 100 милиона души пред малкия екран, донесе приходи от стотици милиони само от реклама (цената на 30-секунден рекламен клип стигаше до 5 милиона долара), а Джъстин Тимбърлейк бе звездата, която този път трябваше да впечатли всички с шоуто си в полувремето.

Е, за разлика от онази изява през 2004 година с Джанет Джексън, когато той „без да иска“ откъсна част от сценичния й костюм и показа гърдата й, сега беше доста по-скучно, защото заложи на сигурно и избяга колкото се може по-далече от скандала. С което в общи линии загуби, понеже всички очакваха много повече, а не просто букет от хитовете му на фона на голяма масовка от танцьори. Дори изпълнението в чест на Принс, по време на което стадионът и районът около него бяха оцветени във виолетово, нямаше желания „уау-ефект“.

Негативни отзиви събра и Пинк, на която пък се падна честта да изпълни американския химн, но очевидно не се справи толкова добре, колкото всички очакваха.

В крайна сметка и тази година на Супербоул имаше и пари, и зрители, но шоуто беше главно спортно, не толкова музикално. Вижте в галерията ни кадри от изявите на Тимбърлейк и Пинк.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР