С бяла роза по червения килим

Снощи в Ню Йорк бяха раздадени най-престижните музикални отличия

29 януари 2018

снимки getty images/guiliver;

Наградите Грами бяха раздадени снощи в Ню Йорк и звездите на музикалния елит не пропуснаха да уважат церемонията. Този път акцент при тоалетите им бяха белите рози, с които голяма част от изпълнителите минаха по червения килим. Те бяха призовани от неправителствена организация да ги носят в знак на подкрепа към инициативата TimesUp.

С бели рози по червения килим минаха Лейди Гага, Пинк, Майли Сайръс, Кели Кларксън, Рита Ора, Стинг, Шаги, Хайди Клум и много други. Някои държаха цветята в ръце, други ги бяха закачили на ревера си или като бутониера за ръка. Бялата роза беше там в знак на подкрепа на жените, жертва на сексуален тормоз и насилие.

Без бяла роза беше Бионсе, която не мина по червения килим, а седна направо на централното си място в залата. Тя бе заедно със съпруга си Джей Зи и дъщеря им Блу Айви. Бялото цвете липсваше и при тоалета на Риана, която изнесе впечатляващо изпълнение на живо. Както и на ревера на Бруно Марс, който се оказа големият победител на вечерта с шест спечелени статуетки „Грами“. Вижте звездите на червения килим, бекстейдж и на сцената в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР