Как Брад Пит се справя с проблемите

eva.bg 11 January 2018

Снимка: getty images/guliver

След като се раздели с Анджелина Джоли, при която останаха и шестте им деца, Брад Пит призна за проблемите си с алкохола и в общи линии пое вината за развода. Близо година по-късно той продължава упорито да бяга от светлините на прожекторите, от медийни изяви, от връзки с други жени и светски събития. Избяга дори от големия екран.

Явно му трябва време и по всичко личи, че е решен да се справи с проблемите и демоните си. Близки до 54-годишния актьор разкриват, че той ходи терапия всяка седмица. „Основната цел на терапиите е да му помогнат да стане по-добър баща, мъж, човек. Това го интересува в момента“, коментират запознати.

Актьорът е спрял напълно и алкохола, а по-голяма част от времето си прекарва у дома. „Във времето, когато му е позволено да бъде с децата, той предпочита да не излизат, да са си вкъщи. Неговият дом в момента е неговото убежище, там се чувства най-спокоен, в мир със себе си. Гледа да ангажира времето си с различни проекти, но те са основно в рамките на имението“, допълват още негови познати пред западните медии. Когато излизал навън пък ходел основно по галерии и на концерти.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР