Коледните визии на модните блогъри

Да надникнем в профилите на любимите си интернет звезди дни преди Коледа

Ина Иванова 21 December 2017

Снимка: Instagram

Остават броени дни до Коледа и Инстаграм фийдовете ни вече преливат от снимки на момичета, облечени в големи топли пуловери, пиещи горещи напитки и снимащи се пред пъстри елхи или снежни пейзажи.

Надникваме с любопитство в профилите на някои от любимите ни блогъри, за чиито гардероби от месеци мечтаем в рубриката ни „Стилът на...“

Тамара Калинич, която по-рано стана „инфлуенсър на годината“, винаги ни изненадва с прекрасни снимки. Праща ни целувки от заснежена Швейцария, облечена в топло палто, удобни дънки и аксесоари в розово.

Амилия Лиана качва неустоимо сладки фотографии, на които е облечена в топло палто на Ted Baker и е гушнала пухкавото си кученце.

Лив Първис от What Olivia Did се придържа към обичайните за нея винтидж вибрации в тоалетите си. Виждаме я да пече сладки у дома в Англия, да обикаля чаровните улици на Париж с барета и пухкаво пастелносиньо палто от Topshop или да пие нещо топло пред телевизора. Как да не ни допадне това ежедневие?

Виктория - красавицата с платиненоруса коса, ни озарява с бляскавите си рокли, топлите пуловери и, разбира се, разтапящо сладките снимки с половинката й Алекс.

Не може да не отразим най-шикозната дама на Инстаграм – Крисел Лим. Освен страхотните й аутфити, очите ни остават в красивите й бижута - Swarovski, Tiffany&Co. и Cartier.

Нежната Джулия от Gal Meets Glam избира предимно червено, бебешко розово и златисто – винаги придружени от небрежни букли, червило в подходящата гама и красиви аксесоари.

По-малката сестра на Киара – Валентина Ферани, показва любовта си към палтата през последните седмици. Облича брандове от Esmara by Heidi Klum до Louis Vuitton и Chanel. Дори виждаме нея и приятеля й Лука облечени в еднакви пуловери на Alberta Ferretti.

Коледа е празник на семейството и уюта. Облечете нещо топло и любимо, в което ще се чувствате добре и което ще повдигне както вашия дух, така и този на заобикалящите ви любими хора.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР