Стилът на... Негин Мирсалехи

За всеки ден или пък за някое по-специално предколедно или новогодишно парти – почерпете идеи от блогърката с над 4 милиона последователи в Инстаграм

Ина Иванова 07 December 2017

Снимка: Instagram

С близо 4 милиона и половина последователи в Инстаграм и хиляди читатели в блога си, Негин Мирсалехи се нарежда сред най-влиятелните и популярни блогъри в света.

Създава блога си през 2012, след като завършва магистратура. "Не исках да работя в офис, а да следвам мечтите си и да се занимавам с мода. Винаги ще бъда благодарна и щастлива за това свое решение", казва тя.

Освен обичайните статии за мода, козметика и лайфстайл, в блога на Негин има раздел, който се казва Negin360. Той дава информация за всеки тоалет, който тя е носила: локация, детайли относно дрехите, съответстващи публикации в социалните мрежи и статии на подобни теми. Признава, че нейното най-голямо вдъхновение още от дете е сестра й.

През последните години все повече се усеща влиянието на блогърите. А Негин е повече от позитивно настроена относно това: "Смятам, че те са идеалното допълнение в света на модата. Чрез тях марките по-лесно могат да достигнат до потребителите си, а информация може да се намери на много места: в сайтове, блогове и социални мрежи. Много по-динамично и достъпно е." Негин не само е типичен представител на тази гилдия, но и получи титлата "Инфлуенсър на годината" от Revolve.

Нейният Инстаграм е ежедневен източник на модни идеи, материализирани във всякакви тоалети. Било то за всеки ден или пък за някое по-специално предколедно или новогодишно парти - Негин ще ви впечатли с вкус, стил и усет към актуалното.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР