Мануела Панайотова

Най-крехките неща

Мануела Панайотова 27 February 2007

Снимка: Светослав Караджов
Има ли нещо по-крехко и в същото време по-силно от вярата, любовта, приятелството и мечтите? По традиция в ЕВА и тази пролет Мануела Панайотова ни предлага един необичаен поглед към най-светлия празник Великден. Домът може да бъде украсен с въображение - с малки крехки неща, които пробуждат усещането за красота и възвисяват духа.

Мануела е известна с умението си да гравира ювелирно яйца - нейните деликатни послания за повече нежност и духовност в материалния свят. Този път дизайнерката е сътворила и серия с изрисувани сърца, които могат да бъдат подарък за любимите хора. Вие можете и сами да проявите естетичното си чувство, като аранжирате великденската украса на дома или изработите сами декорацията на подаръците. Мануела ви дава няколко красиви въздушни идеи.

Красива опаковка за подарък можете да направите по показаната схема. Изберете цветен картон. Изрежете по шаблона. Залепете отстрани, а после отгоре и отдолу прегънете по линиите. Мануела е декорирала с изящни композиции, които е залепила върху картона. Пуснете на воля въображението си, доверете се на дизайнерския си усет. Използвайте всякакви материали - хартия, мъниста или неща от природата: клечици, шушулки, листа. Винаги подаръкът, който е направен или опакован от вас, носи по-специално и много лично послание.

Можете да оформите сърце от моделин и да го изрисувате с акрилни бои. Мануела е направила красиви сърца-брошки, като е използвала смесена техника при декорацията.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР