Най-накрая призна за изневярата

eva.bg 30 November 2017

Снимка: getty images/guliver

От години всички намекват, говорят и шушукат за проблеми в брака на Бионсе и Джей Зи. И проблемите са свързани с изневери от негова страна. Самата Бионсе намекна за това в последния си албум „Lemonade”, Джей Зи също го намекна в албума си „4:44“. Е, край на шушуканията.

За първи път в интервю за The New York Times рапърът призна, че наистина е изневерявал на Бионсе и че бракът им е оцелял само, защото са ходели на семейна терапия.

„Човек трябва да оцелее, а когато превключиш на режим оцеляване какво се случва? Изключваш всичките си емоции. Така е дори с жените. Изключваш се емоционално, което означава, че няма как да се свържеш наистина с някого. В моя случай нещата стават много сериозни и са много дълбоки. В следствие на което се появяват и изневерите“, коментира в интервюто Джей Зи.

Въпреки че рапърът не разкрива с кого е изневерявал на Бионсе, в албума си Lemonade тя нарича въпросната мистериозна жена „Becky with the good hair“ (Беки с хубавата коса).

„В подобни ситуации повечето хора се развеждат, бягат един от друг. Защото най-трудното нещо е да видиш болката на лицето на човека, когото си наранил и след това да живееш със себе си“, казва още Джей Зи.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР