Какво ще прави Кейт Уинслет, когато стане на 90

eva.bg 03 November 2017

Снимка: getty images/guliver

Кейт Уинслет няма никакво намерение в близко и дори далечно бъдеще да се оттегля от киното. 42-годишната актриса много обича да играе, тя е израснала със седмото изкуство и мисълта да е далече от него е непоносима за нея.

„Не искам да съм от онези звезди, които печелят „Оскар“ и след това изчезват от лицето на Земята. Искам да съм от звездите, които се скъсват от работа до 90-годишна възраст. А това няма как да се случи, ако си самодоволен човек“, заяви Уинслет в интервю за „Harper's Bazaar“. И тя няма нищо против тежестта на бръчките, килограмите и годините, които идват с възрастта, защото е убедена, че това ще е нейно преимущество в киното.

„Нямам нищо против да съм на 42 вместо на 22. И съм напълно искрена. Нямам нищо против вече да не ми изпращат сценарии, в които от героинята ми да се изисква основно да е добре изглеждаща. Харесва ми да играя персонажи, които са по-износени, по-обрулени от живота“, казва още тя.

Така че, на въпроса „Какво ще прави Кейт Уинслет, когато стане на 90“, отговорът е ясен – най-накрая ще си почива. За наше щастие до тогава има още много време.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР