Юлияна Дончева и нейната истина за храната
eva.bg 26 October 2017
Близо двеста човека присъстваха на представянето на дебютната книга на Юлияна Дончева „Код червено: Моята истина за храната“. Сред присъстващите бяха Антон Стефанов, Ернестина Шинова, Кристина Димитрова, Ирина Флорин, Мариана Векилска, Евгени Минчев, Антония Петрова, Богдан Томов и много други. Юлияна Дончева ги почерпи с любим свой специалитет, описан в книгата ѝ – сурови бонбони със сушени сливи, слънчогледов тахан, натурално какао и кокосови стърготини. А освен това в емоционална реч им сподели своя опит в борбата с килограмите и реалните резултати, които е постигнала. Сигурни сме, че част от мотивацията и резултатите са свързани и с малкия й син.
ОЩЕ ...
ТВОЯТ КОМЕНТАР