Каква кариера искат за дъщеря си

eva.bg 25 October 2017

Снимка: getty images/guliver

Дъщерята на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс е едва на 12 месеца, но двамата вече са решили каква кариера искат за нея. Нещо повече, те са твърдо убедени, че малката Инес е родена да бъде именно такава.

Оказва се, че второто им дете е голям фен на храната. Толкова голям, че опитва от всичко и е винаги гладна. „Инес много обича храната. Би яла абсолютно всичко. Без значение какво има на масата, тя винаги протяга ръка. Мисля, че това е знак, че я очаква кариера на топ готвач“, заяви в интервю 30-годишната актриса.

Преди време тя разказа случка с едногодишната Инес, която се оказва, че за разлика от повечето деца не е чак такъв фен на сладкото. „Бях направила торта във формата Чудовище бисквита. Тя я погледна за секунда, протегна ръка... и грабна една пържола от масата. След това с другата ръка си взе още една пържола и започна да яде. Мисля, че съм родила бебе-викинг“, сподели Лайвли. Тя и Райън Рейнолдс имат още едно дете, което е на две години и половина – пак дъщеря на име Джеймс. Тя обаче все още не е показала голямата си страст, така че е рано да се прогнозира бъдещата й кариера.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР