Синди Крауфорд си купи ново имение

eva.bg 17 October 2017

Синди Крауфрод и съпругът й Ранди Гербер имат доста впечатляща бройка от имоти по цял свят – едни са за почивка (вила в Мексико и къща на брега на езерото Сейнт Джоузеф, в провинция Онтарио, Канада), в други отсядат покрай работни ангажименти (апартамент в Манхатън), трети са дом, в който прекарват по-голяма част от времето си (в Малибу). Сега към впечатляващия им списък се прибавя още едно имение.

Двамата съпрузи платиха 11.6 милиона долара за къща с голям двор, прекрасна гледка и басейн в луксозен район на Бевърли Хилс. Имотът разполага с пет спални и шест бани, а предишният му собственик е бил Райън Тедър от „One Republic“.

Синди и съпругът й напоследък изкарват сериозни суми от купуването на имоти, ремонтирането им, а след това ги препродават за много по-висока сума. Досега са имали доста успешни сделки, включително и една за имот, който продадоха за близо 60 милиона долара. Нищо чудно и настоящото имение в Бевърли Хилс да е купено с идеята да се промени и препродаде за доста по-висока цена. Вижте в какво са инвестирали 11.6 милиона Синди и Ранди.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР