Принц Хари и Меган с първи официални снимки като двойка

eva.bg 26 September 2017

Снимка: getty images/guliver

Дойде време принц Хари и актрисата Меган Маркъл да се покажат най-официално и най-публично като двойка. А това означава, че британският кралски двор им е дал разрешение да го направят. Двамата са двойка от около една година.

Първата им обща изява заедно, на която не се притесняваха да се държат за ръка и да покажат близките си отношения, бе в Торонто. Хари е там заради третите Invictus Games (игри за ранени и инвалидизирани войници), на които е патрон. Меган пък снима в Торонто сериала си „Костюмари“. Актрисата бе поканена на откриването на игрите в неделя и въпреки че бе в официалната ложа, бе на няколко реда разстояние от Хари.

Вчера обаче двамата най-накрая застанаха заедно пред фотографи, фенове и журналисти, пристигайки хванати за ръка за полуфиналите по тенис, а след това и седейки един до друг на трибуните. Появиха се и информации за евентуален годеж, понеже един от бодигардовете на Хари е бил зачислен към Меган и почти през цялото време е стоял до нея. Със сигурност обаче фактът, че се показаха заедно като двойка, означава, че нещата са сериозни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР