Най-харесваното бебе на света

Марк Зукърбърг и Присила имат още една дъщеря, чиято снимка събра над 1.8 милиона харесвания за 15 часа

eva.bg 29 August 2017

Снимка: Facebook

Марк Зукърбърг и съпругата му Присила са щастливи родители на още едно момиченце. Дъщеря им Макс си има сестричка, която двамата кръстиха Огъст (от August, което в буквален превод означава Август). И както може да предположите, снимката, чрез която създателят на Фейсбук съобщава щастливата новина, се превърна в топ събитие в социалната му мрежа. Едва ли ще излъжем, ако заявим, че това е най-харесваното бебе на света – за 15 часа снимката събра над 1.8 милиона харесвания, както и близо 110 000 коментара с поздравления за щастливото семейство и около 40 000 споделяния. А сме сигурни, че тепърва ще се увеличават.

Кадърът на четиричленното семейство Зукърбърг бе придружен и от писмо, с което татко Марк и мама Присила посрещат малката Огъст на този свят. Те написаха такова писмо и за първата им дъщеря Макс, в което обясняваха в какъв свят се надяват да расте тя. „Този път обаче няма да говорим за порастването, а за детството. Този свят може да бъде изключително сериозно място и затова е важно да имаш време и за разходки, и за игра“, пишат в писмото до втората си дъщеря те.

„Като пораснеш ще бъдеш много заета, затова се надяваме като малка да отделиш време, за да помиришеш цветята и да събереш всички листа, които искаш, в кошничката си. Надяваме се да прочетеш любимите си книги на Доктор Сюс толкова много пъти, че да започнеш да си измисляш свои истории. Детството е магическо. Само веднъж си дете, така че не прахосвай това време за притеснения относно бъдещето. Остави това на нас, а ние ще направим всичко възможно, за да може този свят да е по-добро място за теб и всички деца от твоето поколение“, написаха още те.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР