Цветни симфонии

Подобно на музиката, която докосва сърцето и предизвиква въображението, ароматните шедьоври пробуждат чувства и мечти

25 August 2017

Alien Eau Sublime на Mugler сякаш облива със светлина и разпръсква щедро аромат, който гали сетивата. Нова интерпретация, изтъкана от зелени нотки на мандарина и горчив портокал, обогатена със свръхдоза жасмин самбак и слънчево тиаре. Като ласка на слънцето върху чиста кожа е този аромат, сгрян от топлината на кашмирено дърво. Сияен, обгръщащ в комфорт, превръщащ всяка жена в Слънчева богиня.

Колекцията парфюми Valentina е издържана в изискания стил Valentino, в чийто фокус са елегантната красота и непреходната женственост. Четвъртият аромат Valentina Blush е най-новото попълнение и е непредсказуем и закачлив, вдъхновен от финеса на коприната. Омайва със свежестта на портокалов цвят с нотки пралина и сякаш обвива тялото в ефирна мъгла.

Парфюм, който обгръща шията в ароматен, невидим, но осезаем шал – тази идея вдъхновява Trussardi да създаде колекцията си Goccia a Goccia. Специален механизъм в капачката улавя аромата и го освобождава капка по капка. Този чувствен ритуал напомня на съблазняването от екрана, превърнало легендарните артисти от началото и средата на ХХ век във филмови звезди. Луксозният Trussardi Donna Goccia a Goccia ни пренася директно сред поляна с ориенталски цветя (портокалов цвят, водна лилия и жасминов чай), а Trussardi My Name Goccia a Goccia е истинска симфония, в която звучат нотки на теменужка, люляк и хелиотроп, мускус и кехлибар.

Уникален и пристрастяващ, For Her Fleur Musc на Narciso Rodriguez въплъщава дълбоката чувственост, скрита у всяка жена. Той е за пламенната, двойствена и провокативна Кармен, която излъчва независимост, жизненост и радост от живота. Такъв е и нейният аромат, трептящ от нотките на розови цветя, подчертани с розов пипер и съчетани с фасети мускус. Неустоим и омагьосващ.

Колекцията Splendida на Bvlgari е пътешествие до сърцето на две емблематични цветя в историята на парфюмите – ирис и жасмин. В ароматната палитра на Bvlgari има блясък и сияние, тя е пищна мозайка от цветя и безценни съставки. Майсторството на парфюмеристите превръща ароматните творения в истински скъпоценни украшения. Iris d’Or сияе като злато, изграден върху абсолю от ирис, озарен от мимоза, теменужки и хелиотроп. Jasmin Noir е истински афродизиак заради чувствения и мистериозен жасмин, в унисон с ярки нотки на зелен сок от бадем и искряща гардения.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР