Стилът на… Джени Чиполети

Американката с френски шик

09 March 2020

Джени Чиполети започва да работи по блога си Margo & Me през 2014. Живее в Лос Анджелис, откъдето се опитва да вдъхнови десетки хиляди дами по света със своя изтънчен и закачлив стил с щипка френски шик. Освен мода, в сайта й не липсва и съдържание, свързано с козметика, интериор, забавления и пътувания.

Тя е PR специалист, както и моден журналист, което много улеснява работата й. Пише за Who What Wear, MyDomaine, Byrdie и Martha Stewart Weddings. А когато не е заета с блога си, Джени вероятно снима нещо с медийния гигант PopSugar или за канала си в YouTube.

Нейният съпруг Фред Чиполети й помага със заснемането на кадри за интернет платформите й. Качеството на изображенията много се доближава до това на водещи световни публикации с модна тематика.

Където и да видите снимки на Джени Чиполети, има голяма вероятност тя да бъде облечена с някоя от любимите си марки като Gucci, Chanel, & Other Stories, Marc Jacobs, Zara. Посещавайте блога й или YouTube канала й редовно, за да получите своята необходима доза вдъхновение, каквото само хора с добър вкус и знания като Джени могат да ви предложат.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР