Шинейд има нужда от помощ

eva.bg 08 August 2017

Шинейд О Конър пусна 12-минутно видео във Фейсбук, с което сериозно обезпокои милионите си почитатели, а със сигурност и членовете на семейството си.

50-годишната певица, която признава, че страда от три психични заболявания и има суицидни наклонности, моли някой да се погрижи за нея, да бъде добър и мил с нея. Моли близките си да дойдат и да си я приберат вкъщи. Тя се оплаква от предразсъдъците, които хората имат спрямо психично болните и смята, че към болните от рак се отнасят с много по-голям респект и внимание, отколкото към хората с психични проблеми.

От две години Шинейд е сама и се опитва да намери път към децата и бившите си съпрузи, които обвинява за това, че не ги интересува какво се случва с нея, че са я оставали да страда сама, на другия край на света, че не желаят да дойдат и да си я приберат, да се погрижат за нея. А тя просто иска от тях да не я оставят сама и да са мили с нея. В момента певицата е в мотел в Ню Джърси.

През последните две години се опитвам просто да не умра, но това не е живот. В живота ми няма никой друг, освен психиатърът ми, който е най-милият човек на света, който твърди, че аз съм неговият герой и това е единственото нещо, което все още ме държи жива. Правя това видео, защото искам всички да видят какво е. Защото на света има милиони като мен. Психичните болести са като наркотиците – те не подбират хората, както и стигмата спрямо нас, болните. Изведнъж всички, които би трябвало да те обичат и да се грижат за теб, започват да се държат като идиоти “, казва във видеото, което може да видите тук.

1 КОМЕНТАР
1
Людмил Трифонов
10 August 2017, 13:11

Тази пациентка може да бъде излекувана, но не с мило държане и добри обноски, а с евтино струващи български медикаменти. Лечението ще се провежда от лекуващият я психиатър и ще продължи около 8 години. Първите три години трябва да бъде настанена в частна квартира в София, България с обслужващият я личен персонал. Ако пациентката прояви интерес към тази информация, трябва да изпрати нейната последна официално заверена епикриза на и-мейла ми.

ТВОЯТ КОМЕНТАР