Преструвал се на хетеросексуален

eva.bg 28 July 2017

Снимка: getty images/guliver

Мат Бомър отдавна доказа себе си като търсен и талантлив актьор, но „първата му роля“ всъщност е била да се прави на хетеросексуален, за да успее все пак да оцелее в родния Тексас.

39-годишният актьор отдавна не крие, че е гей, но преди да се реши да го разкрие както на родителите си, така и пред целия свят, е минал през доста трудности. „Измислих си герой, който играех непрекъснато, за да оцелея. Играех ролята на хетеросексуален. Записах се в училищния отбор по футбол, правех всички типично мъжки неща, за да не ме заподозрят и да не ме нарочат. Работех на един газопровод с брат си и част от другите работници бяха излежали присъдите си престъпници. Трябваше да се науча да се преструвам много добре, за да оцелея в подобна среда“, разкри в интервю Бомър.

Очевидно толкова добре е играл ролята на хетеросексуален, че когато на 24-годишна възраст казал на брат си, че всъщност е гей, той бил твърдо убеден, че се шегува. Две години по-късно казва и на родителите си, като им пише писмо, защото не посмява да го направи лично. В продължение на шест месеца след това те не му говорели. И до днес отношенията им са обтегнати.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР