Вечеря с татко

eva.bg 13 May 2017

Тази седмица Анджелина Джоли и баща й, актьорът Джон Войт, бяха засечени да вечерят заедно в суши ресторант в компанията на четири от общо шестте деца на звездата – Пакс, Захара, Вивиан и Нокс. Според таблоидите най-голяма заслуга за все по-топлите отношения между бащата и дъщерята всъщност има Брад Пит, който в продължение на шест години полага усилия за това сближаване. Факт е обаче, че подобна среща между Войт, Джоли и децата не е „документирана” в годините, в които бракът между Анджелина и Брад процъфтяваше.

Връзката между актрисата и баща й винаги е била трудна, но през 2002 г., след като Джон Войт каза в интервю, че дъщеря му има „психически проблеми”, двамата прекратиха всякакво общуване за цели седем години. Причината за изказването на Войт бе заявеното намерение на звездата да осинови камбоджанчето Мадокс. Намерение, което както е известно тя осъществи и Мадокс се превърна в първото дете на двойката Джоли-Пит.

Доколкото е известно именно Мадокс неволно става и непосредствената причина за разпада на Бранджелина. Според наличната информация Брад Пит е ударил него по време на прословутата кавга в самолета, при която Мадокс е застанал на страната на майка си.

Анджелина Джоли неведнъж е споделяла, че от всичките си деца най-близък чувства Мадокс.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР