Джеси Айзенбърг има повод да почерпи

eva.bg 04 April 2017

Снимка: getty images/guliver

Актьорът Джеси Айзенбърг е пословично потаен относно личния си живот и въпреки че от 14 години е с една и съща жена – Ана Страут, не се знае почти нищо за връзката им.

И сега нямаше да разберем, че е станал баща, ако папараци не бяха заснели вчера Джеси и половинката му да бутат количката с бебето по улиците в Ню Йорк.

Според непотвърдени информации 33-годишният актьор има момченце. Но понеже самият Джеси отказва да говори за личния си живот, до този момент няма официално потвърждение както за бременността (за която се заговори първо пред октомври миналата година), така и за раждането. Със сигурност и няма да получим какъвто и да е коментар в тази връзка.

Джеси и Ана имаха връзка от 2002 до 2012 година, когато прекъснаха отношенията си за няколко месеца, но след това отново се събраха. Смята се, че в този период той е имал връзка с колежката си Миа Вашиковска, но и тези информации нямат официално потвърждение. Очевидно нищо относно личния живот на Айзенбърг не е официално и нищо не е потвърдено.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР