Ще видим ли Скарлет Йохансон в политиката

eva.bg 20 March 2017

Снимка: getty images/guliver

Скарлет Йохансон се оказва социално и политически ангажиран човек и като такава няма намерение да стои отстрани и да се примирява с несправедливостите. 32-годишната актриса разкри, че съвсем сериозно обмисля влизане в политиката, ако това ще е начинът, по който ще може да промени някои от неправдите.

„Искрено се надявам, че занапред ще мога да протестирам мирно. Предпочитам да не ходя в затвора. А що се отнася до кандидатиране за политически пост, то в определен момент със сигурност възнамерявам да го направя. В момента обаче съм заета да тичам след двегодишната ми дъщеря. В няколкото случаи, когато съм имала шанса да бъда в Белия дом, видях как работи политиката. Видях, че всички важни договорки, които влияят върху целия свят, всъщност се правят в малки стаички, без излишна шумотевица. А това не е чак толкова различно в сравнение с индустрията, в която работя аз“, заяви Скарлет в интервю.

Актрисата е един от най-върлите противници на политиката на Доналд Тръмп. Тя участва и по време на масовите протести срещу него.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР