Марк Зукърбърг пак ще става баща

eva.bg 10 March 2017

Снимка: Facebook

Създателят и изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг ще става отново баща. Съпругата му Присила е бременна с второто им дете и от съобщението им в социалната мрежа разбираме, че пак ще бъде момиченце.

Двамата вече имат дъщеря на 15 месеца, която кръстиха Макс. Зукърбърг разкрива, че след трудностите покрай зачеването на първото им дете, не били сигурни дали ще могат да имат второ.

След като разбрахме, че Присила пак е бременна, първата ни мисъл беше всичко с бебето да е наред и то да е здраво. Следващата ми мисъл беше да е момиче, защото няма по-голям подарък от това да имаш сестра“, написа в поста си във Facebook Зукърбърг. След това разказа, как той бил израснал с три сестри и бил изключително благодарен за това, как и съпругата му Присила е израснала с две сестри и тя също оценявала този факт.

Накратко, Зукърбърг държеше да подчертае колко са важни жените в живота на всеки един човек – сестри, майки, приятелки. Той качи и няколко свои дески снимки със сестрите му, както и няколко на съпругата му.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР