Стилът на... Натали Уестлинг

Огнен темперамент и рядка красота – кое е лицето на генерация Z

Александра Рамирез 17 January 2017

Снимка: Instagram

Родената в Аризона Натали Уестлинг е модел, кара скейт и има татуировки, ежедневният й стил е tomboy, а непокорството струи от лицето й. Тя съзнателно бяга от преобладаващия лолитски стил на моделките и решително се отличава от стереотипа на „доброто момиче“. Споделя, че никога не носи грим извън работното си място и се дразни на тези, които приемат външния си вид твърде сериозно.

Израствайки в тихото градче Скотсдейл в семейство на счетоводители, тя прекарва по-голяма част от времето си карайки скейт на рампата и въпреки фурора от успеха, си остава скромна и земна. „Всички сме еднакви отвътре“ – казва Натали и не смята по никакъв начин да се поддава на славата.

Червенокоската се запечатва в съзнанието на модните познавачи след „огнената“ си кампания за MarcJacobs, където си партнира с Майли Сайръс през 2014. Същата година минава по подиума на модната седмица в Ню Йорк, а горещата й грива обира погледите.

Само на 19, с пленяващо излъчване, тя дотолкова взима ума на критици и стилисти, че зад Океана е наречена „Лицето на генерация Z(родените след 1995). Тя носи онзи неспокоен бунтарски дух, непокорството, безкомпромисното отстояване на себе си. Силен привърженик на LGBT движението, тя днес живее с приятелката си в апартамент в Ню Йорк. Но въпреки това независимостта е най-важна и се надява един ден да бъде напълно самостоятелна.

Скейтбордът е неин верен спътник още от 3-годишна. Чупила е ребра и колене няколко пъти, а първия си татус прави по време на първата си модна седмица в Милано (2014) и съвсем очаквано, това е думата „skate“ с графити шрифт (втората е логото на любимите й Vans). Натали дори снима видео за сайта на i-D и показва всички полезни трикове в карането.

Подиумът обаче определено е нейната територия, Още с дебюта си е букната за някои от най-големите имена, сред които Céline, Jean Paul Gaultier, Fendi, Prada, Christian Dior, Vera Wang, Chanel, Tom Ford... Модата й дава куража да бъде повече себе си и да е по-уверена, тъй като в модните среди се дава възможност на хората, които не се вписват в „нормалното“ общество, винаги да излязат напред.

А защо толкова много я харесахме – вижте галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР