Роклята е най-важна

eva.bg 12 January 2017

Снимка: Instagram

Наоми Харис пусна в Инстаграм снимка, с която показа в каква поза е прекарала около час в автомобила на път за наградите „Златен глобус“. И ако се чудите защо е полегнала, то не е заради личния си комфорт, понеже се е схванала или от желание да поспи. Оказва се, че всичко е било в името на роклята.

„В създаването на тези уникални рокли са вложени толкова много часове работа. Моята е покрита с кристали и всеки един от тях е зашит ръчно. Зашити са от един прекрасен мъж на име Леонардо от Armani, който долетя от Милано. Не знаеше и дума английски, но дойде в Лос Анджелис заради роклята. Бе положил толкова много грижи за нея и изпитваше такава любов, сякаш е негово бебе. Затова не можех да си представя, че ще я намачкам.

Накарах го да ме пренесе като дете до колата и там ме постави в тази полегнала поза, в която пътувах около час до церемонията, за да не я намачкам, заради него“, разказа Наоми Харис, която бе номинирана за поддържаща женска роля за играта си в Moonlight. Не успя да спечели статуетката, но със сигурност ще запомни церемонията и пътя до нея.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР