6 коледни стъпки към добрия и свеж вид

Чудите се кога да се поглезите? Сега е моментът, декември е!

Мария Колишева 16 December 2016

Време е да заблестим и да се потопим в празничната магия с цялото си изящество. Подарете си време за вас, позволете си да се почувствате специални. Ето шест коледни стъпки към добрия и свеж вид, които аз лично вече последвах.

1. Не се заблуждавам, че кожата ми може да устои на времето, въпреки добрия ми ген. Комплектът Premium Crème Soyeuse на Lierac е моята подмладяваща грижа. Дълбоки бръчки, отпусна кожа, загуба на плътност са признаци за стареене. Приемам ги като част от зрелостта във всеки един смисъл на думата. Дами, няма нищо драматично в следите на времето, които носим, защото правилната грижа за кожата е ключ към свежия вид. Кремът Premium Crème Soyeuse е с копринено лека текстура, специално формулирана за нуждите на нормалната и комбинирана кожа. Нанасям го сутрин и/или вечер в зависимост от това как усещам кожата си, която със сигурност ми се отблагодарява за коктейла от безценни съставки, които и предоставям - хиалуронова киселина, комплекс Premium Cellular (хексапептид FX, терпеноид, екстракти от черни цветя), хидратиращ и матиращ комплекс.
Към моята подмладяваща грижа включвам задължително и маска. Доверила съм се на Premium Mask Supreme на Lierac, след която чувствам кожата си по-сияйна. А това ме връща към онези младежки пориви, които ме провокират да се наслаждавам на живота с пълна сила.

2. Какво по-хубаво от това да можеш да зарадваш близък и любим човек. Втората коледна стъпка към моя добър и свеж вид е да направя подарък. Моят избор е комплект Magnificence на Lierac за нормална кожа с козметична чантичка. Гел-кремът Magnificence Gel-Crème Fondant и нощният детоксикиращ крем Magnificence Nuit е комбинация, която съчетава в себе си безценния комплекс D-glyox – цвят от нар, копринено дърво и липозомен пептид. Оризовата пудра и хидратиращите агенти реактивират младостта на кожата и разкриват блясъка й, осигурявайки красив матиращ ефект. Нощният крем, който изглажда и възстановява кожната текстура, премахва следите на умора и изравнява тена.

3. Давам си обещание да се глезя по-често през следващата година! След като усетих блаженството на маслото от какао, със сигурност това ще бъде част от ежедневния ми ритуал в грижата за тялото. Препоръчвам ви да изпробвате лосиона за тяло, кремообразния душ гел и кремът за ръце на Ziaja. Това, което обединява триото, е основната съставка - масло от какао. Извлича се от семената на узрелите какаови плодове (Theobroma cacao). Какаовото масло е една от най-стабилните мазнини. То съдържа естествени антиоксиданти, които значително намаляват процеса на гранясване и по този начин запазват съставките непроменени за 5 години без необходимост от добавяне на консерванти. Освен прекрасния аромат, си подарявам и качествени продукти.

4. Обожавам да се докосвам до магията на природата. Сега имам възможността да го направя с коледното вълшебство Argan&Macadamia на Natural Cosmetic, българска фирма, специализирана в производство на натурална козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Любимият ми комплект включва озаряващ еликсир Argan&Macadamia  с екстракт от златно цвете и концентрирана хиалуронова киселина. Нежна магия, която  пречупва светлината и подчертава естествената ми красота. Сухо масло, съчетаващо трите ценни съставки - арган, макадамия и моринга, е един от фаворитите ми тази зима. Те подхранват и придават на кожата ми кашмирена мекота. Има ясно изразен детоксикиращ ефект. И това не е всичко – насладих се и на лифтинг серумa, обогатен с екстракт от черна пшеница, която  активно хидратира и тушира фините бръчки. Чувствам кожата си защитена от свободни радикали с това перфектно съчетание на природни съставки.

5. Не бих пропуснала възможността да си подаря и нов, специален аромат. Парфюмът Karolina Kurkova Winter Edition на LR Health & Beauty допълва и завършва моето празнично изящество. Вълшебното съчетание на горчив портокал, орхидея, нероли, сандалово дърво и гурме-нотки осигуряват дълготрайно ухание, което обожавам да усещам. А за да е още по-празнично, парфюмът съдържа малки блестящи частици, които нежно остават по тялото.

6. И накрая, за да запечатам новата си по-свежа и отпочинала кожа и важните празнични мигове със семейството и приятелите, ми трябва новият Xperia XZ от Sony. Предната му камера с 13 MP ми гарантира перфектни селфита дори при слаба светлина, а основната е с цели 23МР и 4К видеозапис. И тъй като най-интересните моменти в живота рядко остават неподвижни за дълго, с този телефон мога да снимам движещи се обекти преди моментът да отмине и то без размазване – преминава от режим на готовност до режим на снимане за 0,6 секунди. За да изглежда на снимка животът ми толкова цветен и красив, колкото е в действителност, ми е нужен само този умен телефон.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР