Първи трейлър на „Тишината“ на Скорсезе

eva.bg 24 November 2016

Мистерията около последния евентуален „Оскаров“ претендент най-накрая е разкрита, след като от Paramount разпространиха трейлър към новия филм на Мартин Скорсезе - „Тишина“. Доскоро не беше ясно дали изобщо лентата ще се класира с премиера преди края на тази година, за да има шансове да се бори за статуетки на предстоящите кинонагради. Е, премиерата ще е на 23 декември в малък брой кина, а през януари вече ще е навсякъде, което означава, че може да се бори за „Оскар“ в началото на следващата година.

Колкото и да не ви се вярва, в новия филм на Скорсезе няма да видите Ди Каприо. Този път топрежисьорът е решил да не работи с любимия си актьор, а залага на доста необичайни за него звезди – Андрю Гарфийлд, Лиъм Нийсън и Адам Драйвър. Действието във филма се развива през 17 век и разказва за двама свещеници йезуити, които стават мисионери в Япония.

Първоначалната дължина на филма била 3 часа и 15 минути, но след натиск от страна на продуцентите в крайна сметка Скорсезе успя да съкрати времетраенето на 2 часа и 39 минути. Е, поне е по-кратък от „Вълкът от Уолстрийт“. Вижте „Тишината“ на Скорсезе.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР