Дженифър Лорънс пред Vanity Fair

eva.bg 22 November 2016

Дженифър Лорънс краси корицата на коледния брой на Vanity Fair. В интервюто тя за първи път коментира новия мъж в живота си – режисьорът Дарън Аронофски. По-рано този месец папараци ги заснеха да се целуват докато се разхождаха в Ню Йорк. Така каквито и съмнения да е имало относно връзката им, те окончателно бяха разсеяни. Според източници на медиите двамата са заедно от август, като искрата помежду им пламнала през лятото, докато тя се снимала в новия му филм.

„Дарън е визионер“, казва за него Дженифър Лорънс пред Vanity Fair. Тя споделя още, че отдавна била негов почитател. Мечтаела да работи с него от 2010, когато гледала „Черен лебед“. И щом Дарън й се обадил с предложение да се снима в новия му филм, веднага се съгласила, въпреки че нямала никаква представа какъв е сценарият и каква ще е ролята й.

Лорънс обаче отказва да влезе в детайли относно връзката им. „Да пазя личния си живот за мен е целодневна работа и много се старая да си я върша добре. Ако вечерям с някого в ресторант и до мен се приближи непознат, за да ме снима, мога да бъда изключително груба. Тогава обаче всички останали в ресторанта ще се стреснат и няма да навират светкавици в лицето ми“, допълни 26-годишната актриса.

На 21 декември ще е премиерата на най-новия филм с нейно участие - "Passengers". В него тя пътува на космически кораб заедно с хиляди хора към далечна планета, но е събудена 90 години по-рано. Филмът на Аронофски пък  трябва да се завърти на голям екран догодина, но все още няма заглавие и конкретна дата за премиера.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР