Опитват се да спасят брака си

eva.bg 21 November 2016

Снимка: getty images/guliver

Все по-чести стават информациите, че отношенията между Никол Кидман и Кийт Ърбан не са прекрасни. Нещо повече – различни източници разкриват пред медиите, че двамата всъщност са дори пред развод.

Според някои австралийски медии в момента двамата правят последен и отчаян опит да спасят брака си. Те са заминали на двудневен ритрийт, който да им помогне да изчистят натрупаните разногласия и проблеми. Не е ясна конкретната дестинация, но се смята, че цената за един уикенд е 10 000 долара. В рамките на ритрийта психолози разговарят с двойките, имат включени ежедневни активности и сеанси.

Каквито и проблеми да има между тях обаче, медиите не разкриват от какво естество са. Допреди няколко месеца десетгодишният брак на Никол Кидман и Кийт Ърбан бе даван за пример, имайки предвид колко често се разделят известните двойки. Те самите многократно са обяснявали в интервюта колко много се обичат, как не може да мине и ден без да се чуят и нещо повече – ежедневно си разменяли любовни писма. „За всяка вечер, в която не сме заедно, той ми оставя по едно любовно писмо. За всяка вечер, откакто имаме връзка. Винаги си казваме: Ако имаш нужда от мен, аз ще съм до теб“, каза в интервю преди около две години Кидман. Двамата са заедно от 2006-а и ако това, което тя казва е наистина така, би трябвало да има доста сериозна колекция от писма досега.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР