Звездите на Американските музикални награди

Защо Лейди Гага пя боса на сцената, колко тоалета смени Джиджи, коя звезда се оказа без бельо на червения килим и при кого отидоха статуетките

eva.bg 21 November 2016

Лейди Гага

Снимка: getty images/guliver

Американските музикални награди бяха раздадени снощи в Лос Анджелис. Въпреки заявките за сериозно звездно присъствие обаче, повечето от номинираните и спечелилите не уважиха с присъствието си церемонията. Нямаше ги Адел, Риана, Джъстин Бийбър, Бионсе. Но пък Лейди Гага успя да компенсира донякъде постния откъм топзвезди килим с присъствието си, а след това и с изпълнението си. По време на церемонията тя изпя новата си песен „Million Reasons“, като част от интересната сценография бяха босите й крака и буйната трева на сцената. А те, естествено, нямаше как да не се превърнат в един от акцентите на вечерта.

Сред останалите акценти бяха: шестте тоалета, които смени водещата на наградите Джиджи Хадид – един за червения килим и пет по време на шоуто; участието на родната звезда Нина Добрев, която връчи награда на рапъра Дрейк, с когото като тийнейджъри са се изявявали заедно в детския телевизионен сериал Degrassi; както и гафът с тоалета на 30-годишния модел и съпруга на Джон Леджънд Криси Тейген, която реши да се разходи по червения килим в изключително рисков тоалет и без бельо, което пък очаквано или не доведе и до изваждането на показ на интимните й части. На какви рокли заложиха другите звезди за дефилето им по червения килим може да видите в галерията ни.

Що се отнася до наградените – със статуетки бяха отличени Риана, Бионсе, Стинг, Ариана Гранде, Кари Ъндърууд, Крис Браун, Селена Гомес, Джъстин Бийбър, Енрике Иглесиас. Целият списък и конкретните категории може да видите тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР