Ще има пет филма за фантастичните животни на Роулинг

eva.bg 14 October 2016

Първият филм от новата приказна сага на Джоан Роулинг "Фантастични животни и къде да ги намерим" ще има своята премиера след няколко седмици и авторката на Хари Потър разкри, че трябва да се настроим за доста дълга поредица. Тя заяви, че са предвидени общо пет филма, въпреки че първоначално бе заявено, че ще е трилогия.

„Винаги сме знаели, че ще са няколко филма. Първоначално нямахме конкретна представа колко и затова обявихме поредицата като трилогия. Но вече има яснота и ще са общо пет“, каза Роулинг.

Действието в новата сага се развива 70 години преди появата на Хари Потър и неговите приятели в Хогуортс. Еди Редмейн играе магизоолога Нют Скамандър, който обикаля света, за да документира странни магични създания и пише учебника "Фантастични животни и къде да ги намерим", по който учиха героите в сагата за Хари Потър. Той си донася в Ню Йорк един куфар с подобни фантастични зверове, някои от които обаче успяват да избягат и приключението започва. А то, както стана ясно, ще е много, много дълго и със сигурност много, много касово.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР