В дома на Джесика Частейн

eva.bg 20 January 2021

Снимка: Architectural Digest

Джесика Частейн успя да се утвърди като едно от топимената в Холивуд, а ето и доказателството, че 43-годишната актриса води живот, достоен за славата й.

Наскоро тя си куп апартамент в Ню Йорк, съвсем близо до Сентръл Парк, за който даде 5.1 милиона долара. Това, с което я спечели, бе локацията му - точно до италианския ресторант, в който често ходела като бедна и дерзаеща за слава студентка, живееща с още две съквартирантки в малко жилище под наем. Тогава баба й пращала по 20 долара седмично, които Джесика харчела за паста във въпросния ресторант.

Когато видях, че апартаментът се намира до ресторанта, знаех, че трябва да го купя“, споделя сега пред Architectural Digest актрисата, която отваря вратите на изцяло ремонтираното жилище. Тя наема двама топ дизайнери, които да превърнат апартамента в дома, за който винаги е мечтала. А основен акцент в него се оказват шестте камини. Както споделя Джесика: „Изрично казах на брокерката да не ми показва имоти, които нямат камини“.

С огромни полилеи във всяка стая, махагонови врати, мебели от Ralph Lauren Home и винтидж находки струващи хиляди долари, Частейн живее тук заедно с половинката си – италианския граф Джан Лука Паси де Пропосуло, който е изпълнителен директор на модната компания Montcler.

Вижте дома в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР