Том Форд с втори филм във Венеция

04 September 2016

Джейк Джиленхол, Ейми Адамс, Айла Фишър, Арън Тейлър-Джонсън и Ким Бейсингър са звездите във втория режисьорски филм на дизайнера Том Форд Nocturnal Animals (буквално от англ. „Нощни животни“) с премиера на тазгодишния кинофестивал във Венеция, който ще продължи до десети септември.

Това е едно от най-очакваните заглавия на 73-ото издание на Мострата, както наричат най-стария филмов форум в света. Продуцент е компанията на Джордж Клуни Smoke House Pictures, а правата за разпространението на филма бяха откупени от компанията Focus Features още на миналогодишния фестивал в Кан след люта битка за цели 20 млн. долара. Припомняме, че дебютният филм на американския дизайнер A Single Man (2009) бе приет възторжено и от критика, и от публика и донесе на актьора Колин Фърт награда БАФТА за главна мъжка роля, както и номинации за „Оскар“ и „Златен глобус“.

Nocturnal Animals е създаден по книгата на Остин Райт (който е съсценарист заедно със самия Форд) „Тони и Сюзан“, а историята е за собственичка на художествена галерия (Адамс), която получава по пощата трилър, написан от бившия й съпруг. Изведнъж светът на романа и нейният реален свят започват опасно да се сливат.

Чакаме с огромно нетърпение!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР