Колко струва годежният пръстен на ръката й

eva.bg 08 August 2016

Мила Кунис показа халката, с която е в момента

При всяка новина за годеж на известна личност обикновено всички се интересуват колко струва пръстенът и колко романтично е било предложението. Затова и звездите са принудени да дават десетки и стотици хиляди долари за годежни пръстени, защото след това в медиите ще ги разкъсат, ако бижуто не е достатъчно скъпо.

В крайна сметка обаче какво от това, че са направили предложението си за брак с безумно скъп пръстен, след като очевидно много рядко той се носи. Мила Кунис разкри, че нейният собствен пръстен стои в сейф в банката. „Да не съм луда да го нося, та нали някой луд ще ми отреже ръката заради него“, заяви в откровено интервю актрисата. Вместо него тя купила за себе си и за съпруга си Аштън Къчър сватбени халки за 90 долара от сайта Etsy, където обикновено се продават ръчно изработени неща.

„Реших сватбените ни халки да са красиви и семпли, затова поръчахме да ни ги направят чрез Etsy. Моята е от платина, а неговата от злато, направи ги една прекрасна дребничка стара дама“, каза Мила Кунис.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР